Soalan & Hubungi Kami


Soalan-Soalan Lazim Berkenaan Coklat IQ:

1.Apakah dia Coklat IQ?
Coklat IQ  merupakan makanan tambahan (supliment food) yang mengandungi khasiat-khasiat penting yang diperlukan otak untuk berfungsi baik dalam kehidupan sehari-hari.Kandungannya diformulasikan mengikut makanan sunah Nabi.  Coklat IQ di adun dan dibuat secara rohaniah untuk memastikan kualitinya terjamin dan berkesan untuk pelajar & pekerja

2. Bagaimanakah rupa dan rasa Coklat IQ?
Bentuk  Coklat IQ adalah berbentuk snack bar dan rasanya sedap seperti coklat bermutu tinggi kerana ianya dibuat supaya digemari oleh semua peringkat umur. Jadi tiada masalah bagi ibu-bapa untuk menyuruh golongan muda dan kanak-kanak mengamalkan memakannya. Ia tidak mengandungi pewarna tiruan.

3. Berapa banyakkah isi dalam sekotak Coklat IQ?
Sekotak  Coklat IQ mengandungi 10  Snack Bar.

4. Bagaimanakah cara pengambilan Coklat IQ?
Sarapan pagi : Makan Coklat IQ sebelum sarapan pagi / berangkat ke sekolah/kerja. Malah boleh di bawa ke sekolah/tempat kerja untuk di makan sewaktu rehat.

5.Selamatkah Coklat IQ dimakan melebihi kadar yang dicadangkan?
Coklat IQ adalah sejenis makanan tambahan (supliment food ) yang berkhasihat dan bukan jenis ubat-ubatan . Jadi ianya selamat dimakan seperti juga coklat lain.

6.Apakah perbezaan antara Coklat IQ dengan lain-lain produk minda/IQ di Malaysia?
a. Coklat IQ  di formulakan dengan gabungan makanan sunah Nabi dan juga Iman Syafie. Pasti ramai tidak mengetahui makanan yang di amalkan oleh Iman Syafie. Di dalam Coklat IQ  kami meletakan LUBANAH iaitu makanan sunah Iman Syafie. Khasiatnya, subhanaallah sungguh elok di amalkan oleh para pelajar dan pencari ilmu.

b. Coklat IQ  di hasilkan dalam bentuk snack bar. Kenyang dan padat dengan isi

c. Coklat IQ  di formulakan secara rohaniah dengan sangat teliti, di mana inti patinya di bacakan Al-Quran 30 Juzuk oleh ahli tahfiz, kemudian  dibacakan doa-doa oleh Ustaz dan akhir sekali inti pati ini di jemur selama 14 hari di bawah cahaya matahari waktu Dhuha.

d. Semasa pemprosesan Coklat IQ  dijalankan, para pekerja kami diwajibkan sentiasa dalam keadaan berwuduk dan alunan zikir serta bacaan Al-Quran di mainkan agar zat rohaniah menyerap masuk ke Coklat IQ . Insyaallah

e. Rasa Coklat IQ  pasti akan digemari oleh semua golongan masyarakat, kerana inti patinya merupakan bahan bahan yang bermutu tinggi.

Jika anda mempunyai sebarang permasalahan dan kekeliruan, kami sedia membantu anda. 
Kami akan cuba menjawab dan menyelesaikan persoalan anda seberapa segera.

No 5-A, Jalan Kebudayaan 1A, 
Taman Universiti, 81300, 
Skudai, Johor. Malaysia
Tel : +010-646 8383 / +0127507659
Fax : +6075205246
email : cocodamia@yahoo.com
https://www.facebook.com/KokoDamiaSENARAI PENGEDAR:1 comment:

  1. salam..
    saya norhaslinda..saya ingin meminta sebutharga utk choclate energy bar tuan yg mana quatiti adalah sebanyak 2,500 per order x 3 seminggu selama 4 tahun...boleh saya dapatkan harga terbaik dari pihak tuan

    0122948689
    norhaslinda

    ReplyDelete