Testimoni

TESTIMONI

Adik Puteri Nur Nadhirah, pelajar Tingkatan 3, calon PMR 2013. Adik Puteri telah mengamalkan pengambilan Coklat IQ sejak 19/4/2013. Sehingga hari ini, beliau telah makan sebanyak 2 kotak Coklat IQ.Terdapat perubahan ketara dari segi :
1. peningkatan kecergasan minda
2. peningkatan ketajaman daya ingatan
3. peningkatan penumpuan terhadap pelajaran

Insyaallah, dengan IzinNya. kita hanya berusaha.
 


Testimoni:

Nama Anak : Damia Aleesya Bt Khairuddin
Umur : 5 tahun 5 bulan
Sekolah : Tadika Indah Ria
Nama Ibu : Zamzarina Zakaria

Pada hari pertama Aleesya mengamalkan pemakanan Coklat IQ, tiada perubahan ketara yang ditunjukkan oleh beliau. Tapi pada hari kedua, terdapat perubahan iaitu Aleesya nampak cergas dan bersemangat. Sebelum pengambilan Coklat IQ selepas balik dari sekolah (5pm), Aleesya nampak penat dan 'moody'. Pada hari ke tiga maengamalkan pemakanan Coklat IQ perubahan sangat ketara iaitu, 

Sebelum:
Tidur awal, selalunya dalam perjalanan pulang rumah , 10 malam  Aleesya selalu tertidur dalam kereta

Selepas :
Bersemangat dan bertenaga. Aleesya boleh menemani ibu dan ayahnya dan mengaji Quran setiap malam 

Sebelum:
Agak susah menghafal

Selepas:
Setelah di ajar, Alhamdullilah Aleesya mudah mengingati apa yang di telah dipelajari dan mudah menghafal pelajaran-pelajaran di sekolah.Dan apa yang mengejutkan Aleesya dapat megulangi dan menceritakan balik apa yang telah di ajar di sekolah setiap hari.

Saya mengamalkan Coklat IQ kepada Aleesya setiap pagi sebelum berangkat ke sekolah. Malah, jika saya terlupa memberikannya, Aleesya sendiri yang akan meminta pada saya kerana dia tahu itulah supplement untuknya setiap hari.

Pn Zamzarina,
Skudai, Johor Untuk himpunan testimoni boleh rujuk facebook : Coklat IQ

No comments:

Post a Comment