Monday, 18 March 2013

Produk Coklat IQBismillahirrahmanirrahim..

ASSALAMUALAIKUM WBT

Alhamdulillah syukur ke Hadrat Ilahi, dalam menghadapi cabaran sebagai seorang guru & usahawan , akhirnya berkat usaha bersama maka lahirlah satu produk makanan tambahan (food supliment) idaman kami yang telah kami jalankan kajian sejak penubuhan Pelangi Network Management pada tahun 2005.

CocoDamia : Coklat IQ di adun dan diformulakan dengan makanan sunah serta bacaan ayat-ayat al-quran dari pelajar tahfiz dan diformulisasikan agar ia menyerap ke dalam minda pengguna agar menjadi pelajar serta pekerja yang cemerlang dan terbilang. Insyaallah. Semoga usaha ini mendapat rahmat dan keredhaan NYA.. Insya ALLAHCOCO DAMIA : Coklat IQ  adalah satu produk pemakanan yang meningkatkan: 

kecergasan minda, 
meningkatkan ketajaman daya ingatan, 
menghilangkan stress, 
menambahkan keyakinan diri, 
mengenyangkan, unik dan mencergaskan IQ serta minda.Ianya dihasilkan melalui adunan pemakanan yang mempunyai nilai khasiat semulajadi, halal dan sesuai dijadikan sebagai permakanan seorang pelajar, remaja, orang tua atau pekerja yang selalu dalam kepenatan. Di adun bersama makanan Sunnah Nabi & Imam Syafie serta di baca Surah-surah terpilih oleh Ustaz, sangat berkhasiat serta memenuhi keperluan diet seorang pelajar atau pekerja.
Khasiat Dan Keunikan COCO DAMIA : Coklat IQ

Meningkat dan Menguatkan Minda

Anda seorang pelajar dan sentiasa memerlukan daya konsentrasi yang baik, tetapi anda cepat lupa maklumat yang telah dibaca atau tidak fokus apa yang  diajar oleh guru.

Mengatasi rasa gugup

Anda juga mengalami fobia dan sentiasa di dalam tekanan. Semasa peperiksaan anda sering rasa gugup, masih berdebar-debar dan ‘blank’ walaupun telah membuat persiapan awal untuk menghadapi peperiksaan.

Memulihkan semangat / stress

Fikiran terasa begitu lembab/kosong, kurang daya kreativiti dan berfikiran negatif, tidak ceria (pemarah/pemalu/rendah diri) kerana kurang berinteraksi.
Mengekang
Rasa ‘give up’ walaupun perkara yang mudah, senang tetapi terasa begitu susah dan cepat mengaku kalah


Kandungan COCO DAMIA : Coklat IQ

Diperkayakan dengan  makanan sunnah Nabi Muhammad S.A.W +  makanan sunnah Imam Syafie + Terapi bacaan Al-Quran 30 Juzuk daripada Ahli Tahfiz + Bacaan doa dari Ustaz

1. Lubanah  
2. Kismis  
3. Air Zam Zam 
4. Kurma 
5. Bijirin 
6. Oat 
7. Badam 
8. Cornflake 
9. Susu 
10. Kurma 
11. Doa doa terpilihKepada yang ingin mendapatkan COKLAT IQ bolehlah :

CocoDamia: Coklat IQ
5A, Jalan Kebudayaan 1A,
Taman Universiti, 81300,
Skudai, Johor, Malaysia
Tel :+60127937320
facebook: kokodamia
website: http://www.iqcoklat.blogspot.com

Wakil pengedar dari seluruh negara di alu-alukan.Coklat IQ
*this service will be charged additional of 4% service provider charge.
* courier ONLY to registered PAYPAL address !!! no exception.

No comments:

Post a Comment