Thursday, 20 February 2014

Promosi Febuari 2014

Beli 3 Kotak CocoDamia,
Percuma 1 Kotak Percuma lagi
Postage!!! {PROMOSI BELI 3 PERCUMA 1 DAN PERCUMA POSTAGE} **************************************************** ******************************************** Wahhhh!!!!! COCODAMIA buat promosi lah.. BELI 3 kotak, PERCUMA 1 kotak. Bukan itu sahaja, malah PERCUMA POSTAGE lagi! Ini memang betul-betul jimat! **************************************************** ******************************************** Berapa harga tu? Untuk 3 kotak + percuma 1 kotak + percuma postage anda hanya perlu bayar RM147 sahaja. **************************************************** ******************************************** Dan berapa yang jimat? Anda jimat RM 49 + RM 15 untuk postage! Wahhhhh!!! Maksudnya anda betul-betul jimat RM 64 tau!Dah boleh beli macam-macam tu! **************************************************** ******************************************** Apa pula kebaikan Coklat IQ-CocoDamia ni? Paling penting ia bagus untuk FOKUS, HAFALAN dan juga DAYA INGATAN! Tak percaya? Boleh google apa kebaikan LUBANAH! **************************************************** ******************************************* Macam mana nak layak beli PROMOSI BELI 3 PERCUMA 1 ni? Mudah sahaja, anda hanya perlu pm fanpages kami: Coklat IQ. https://www.facebook.com/KokoDamia Dan seterusnya staff kami yang akan melayan pembelian anda dari mula sehingga sampai ke depan pintu rumah! **************************************************** **************************************************** **************************************************** ************************************JADI APA TUNGGU LAGI? PROMOSI SAKAN NI! TAK PERNAH COCODAMIA BUAT PROMOSI MACAM NI! JOM-JOM BELI! INGAT HANYA PEMBELIAN MELALUI PM FANPAGES COKLAT IQ SAHAJA YANG SAH! PROMOSI AKAN BERAKHIR PADA 21HB FEBRUARI JAM 12 TENGAHARI.

Alhamdulillah..setelah 3 hari Promo beli 3 percuma 1 percuma postage ini dijalanakan... ia mendapat sambutan ramai walaupun ada yang minta extend promosi sampai tarikh gaji.. Hihi Yang telah buat bayaran kelmarin, semalam dan sehingga jam 2 petang ini, coklat IQ anda akan dipos harini juga. Manakala yang buat bayaran lepas jam 2 petang hingga 12 tengahari esok, parcel akan dipos pada hari ahad ya memandangkan JB cuti hari jumaat.

Sesungguhnya ucapanterima kasih diucapkan kepada pelanggan2 baru kami serta pelanggan2 berterusan kami. Dari kenalan dan kini jadi pelanggan! Semoga Allah menbalas jasa baik anda utk sama2 membantu jihad ekonomi produk islam!

Sebarang pertanyaan sila hubungi 010 646 8383 ya! Atau boleh juga terus pm kami! Jimat RM64 tau!


- Posted using BlogPress from my iPhone

No comments:

Post a Comment